The Oblique

Project: Exhibition Stall Design

Location: Mumbai, Maharashtra

Completed: July 2018

A 1775 sqft carpet area of stall clubed with a display gallery for their upholestry products.

 

Conceived with an idea of a diagonal intervention, the stall is design to achieve a good sense of orientation with a welcoming and interactive presence. An open plan designed with a feature street (main movement); concierge table; interactive stations; display zones and a backdrop. The key highlight of the stall is the suspended fabric lights that are hanging from the  porous and open grid canopy. The overall material has been selected to be kept as shades of grey and white to make let the fabric on display take the center stage. Specific exhibits were designed such as the sliced sofa, hanging chairs and the tetris blocks were designed to illustrate the ideas of reflection, dream, play and feel.