Vijayshree ElectroMech

Project: Workspace_Interiors

Location: Ahmedabad, Gujarat

Completed: Oct 2018

 

A 2800sqft floor space for Vijayshree ElectroMech Pvt Ltd which would redefine their image as a corporate office. The office design intends to display all electric systems which the company deals with in abstract ways. The key elements of design range from 10.7 m long feature wall, a   space framed false ceiling and grouped table for efficient working. The layout reflects the working of the company as it gives due importance to its workforce by giving them access to its privileged break out terrace zone. The entire space is kept as open and visually accessible as possible while not compromising the private spaces for the directors. A dedicated director’s lounge value adds to working pattern of the main heads.